Forberedelsene til sommerens oppsetting av musikalen Carl Halck på Karlslyst Gård er i full gang. Tirsdag 5. februar arrangeres audition for å besette de to siste rollefigurene i musikalen.

Det er rollene som søskenparet Anna og Krestjan Normann som er ledig, og for å fylle rollene arrangerer Karlslyst Musikkteater en audition ved Hommelvik skole.

- I fjor var det Kristin Nybrodahl som spilte Anna, mens storebroren Krestjan ble tolket av Bendik Røkke Johansen. Jenta som skal spille Anna bør være i alderen 6-11 år, mens gutten som får rollen som Krestjan bør være mellom 10 og 16 år, opplyser kunstnerisk leder, Magnus Teigseth Morken.

Han opplyser at de øvrige rollene i musikalen i all hovedsak er besatt.

- Vi har satt strek for barneroller nå. Anna og Krestjan er de to siste vi har plass til, opplyser Teigseth Morken.

De som er interessert i rollene må sende mail til magnus@sveian.net– da tar han kontakt med hver enkelt.

- Alle som melder interesse får tilsendt en tekst som skal fremføres på audition. I tillegg får hver enkelt fremføre én selvvalgt sang, sier Teigseth Morken som håper mange barn og unge i distriktet melder sin interesse.

- Det er en utrolig artig opplevelse å være med på musikalen Carl Halck. Definitivt et minne for livet, sier Magnus Teigseth Morken.

Audition finner sted på Hommelvik skole tirsdag 5. februar. De som melder seg får beskjed på epost om hvilket klokkeslett de skal komme.