- Å lede SpareBank 1 SMNs gavefond er utvilsom en attraktiv jobb, og vi har hatt det privilegium å kunne velge blant mange spennende kandidater,  sier konsernsjef Finn Haugan i SpareBank 1 SMN i en pressemelding.

Eli Arnstad har tidligere vært administrerende direktør i Enova SF og direktør i Stiklestad Nasjonale Kultursenter – og funksjonær ved bankens filial på Skatval fra 1987 til 1988. Hun har siden 2008 vært rådgiver med eget firma, og har styreverv i Vattenfall AB, Posten Norge, AF-Gruppen (frem til mai 2012) og SpareBank 1 SMN (frem til mars 2012).

- Jeg er stolt og glad over å få denne muligheten. SpareBank 1 SMN har målrettet arbeidet med gavefondet gjennom mange år med formål å bygge og utvikle vår region, sier Eli Arnstad.

Hun sier også at hun føler seg heldig som får overta stafettpinnen fra Asbjørn Norberg som så dyktig har ledet arbeidet så langt.

Arnstad overtar etter Asbjørn Norberg (64), som etter eget ønske går over i en ny rolle i gavefondet med særlig ansvar for fondets satsing på næringsutvikling i Trøndelag og Nordvestlandet.

Arnstad tiltrer mandag 4. juni 2012.