Helseklinikken har allerede eksistert en tid, men går nå inn i en ny fase. Bodil Sødahl og Linda Korsnes, eiere og drivere av senteret, har begge flere år bak seg som behandlere innen ulike terapiformer. -Vi satser for å bli mere etablerte nå, sier Bodil. -I tillegg til oss to har vi flere andre med på teamet som leier seg inn her. Og det blir en del kursvirksomhet, kurslokalet leies ut på helger. Qigong-kurs og trommelagingskurs står allerede på programmet.

Helseteamet

Linda er lymfeterapeut, healer og kinesisk hudpleier. Bodil er utdannet i klassisk fysikalsk massasje og hudterapi. De benytter det nyeste innen teknologien til behandling av hud og kropp. Resulution 7, en lymfemaskin som stimulerer energisirkulasjonen i kroppen og øker lymfe- og blodsirkulasjonen, hjelper bl.a. mot smerter ved muskel- og leddplager, til behandling av cellulitter og couperosereduksjon. New Life Beem til bl.a. figurforming, ansiktløft og muskeltoning. Dui Clinique for bl.a.redusksjon av arr, strekkmerker, akne og pigmentflekker.- Vi har også det nyeste innen hårfjerningsprodukter for permanent hårreduksjon, -uten bruk av strøm eller laser, og gode makeupprodukter med mineraler, uten parfyme som er spesielt god for allergikere, forklarer Bodil.

Fra høsten vil akupunktør Torbjørn Sørheim ta i mot klienter i lokalene. Hypnoterapeut og healer Bjørnar Guldseth er allerede en av terapeutene på Helseklinikken. - Hypnose kan hjelpe ved røykeslutt, slanking, fobi og ved psykiske problemer, sier Bodil, -Vi ønsker også en soneterapeut i teamet, vi vil ha et så bredt tilbud som mulig, en helhetsklinikk.

Åpningstilbud

-På åpningsdagen har Helseklinikken gode tilbud på behandlinger. Vi vil vise hva vi har å tilby. Jeg vil gi gratis hudtest med en helt ny High-Tech maskin som tar 3D bilder av huden for å stadfeste hudtype og hva huden virkelig trenger, sier Bodil, og fremhever at Helseklinikken ikke er for en bestemt gruppe mennesker, men at hvem som helst kan komme dit. -Vi behandler både kropp og sjel og tar oss god tid til kundene, de skal føle seg ivaretatt, sier hun. På åpningsdagen vil medium og healer Nina Meldahl Lie, kjent fra «Åndenes makt», ta i mot kunder til timer her. Nina vil dessuten være på klinikken 2-4 dager i månedene framover, så det er mulig å få time hos henne senere også.

Skifte av eierskap og selskapsform vil altså markeres med snorklipping med Nina Meldahl Lie i lokalene til Helseklinikken A/S kl. 14.00, 2.etg. Kjøpmannsgt. 38.