-         Motivet av månen dukket tilfeldig opp i dalen mot Meråker. Jeg var på tur langs E 14 og så da månen dukke opp i et stemningsfullt landskap, sier Jørn Konradsen. Han tar bilder av fugler, dyr og landskap året gjennom. Han har vunnet flere månedens bilde i år. Et oterbilde fra Bjervedammen og en haukugle er to av disse. Haukugla ble fotografert ved Brattbekktjønna i Flora nå i oktober. Vær obs på denne uglearten i denne tiden da flere individ er i regionen vår. Foto er en flott hobby og han tar noen foto-oppdag av events og konfirmasjoner med mer i tillegg. Han deler en del av bildene med venner og bekjente på face book og har en blogg om foto under: jkonradsen.wordpress.com. Han er best kjent for astro- og nordlysfotografering. Disse fenomener synes Jørn er spennende å utfordre med kamera også. Nattbilder gir også flotte motiver! Vi gratulerer.

Juryen i Stjørdals-Nytt skriver dette i sin begrunnelse for valgt av vinner

Som tidligere år har det vært enormt mange flotte bilder innom til bedømming i Stjørdals-Nytt sin årlige fotokonkurransen. Mange bilder som er blitt innlevert og ikke er blitt premiert hadde fortjent bedre, men slik er det en gang når det kun handler om de tre beste plassene.

Vinner av årets konkurranse ble Jørn Konradsen med sitt trolske og stemningsfulle bilde av et landskap der månen stiger opp over en åskam og lyser opp tåka nede i dalen. Bildet er en fantastisk skildring av norsk natur med kupert landskap, skog og stemninger. Jeg skulle gjerne tatt et lignende bilde selv og må vurdere ideen utover vinteren. Fotografen har kanskje planlagt bildet og stått i en god posisjon der landskapet var klart og prikken over i´en ble månen som stiger opp. Månen blir litt utflytende på grunn av lang lukkertid og jordrotasjonen, men det ødelegger ikke bildet. Vi gratulerer vinneren med et flott bilde.