Veronika Kjesbu (37) fortalte sin sterke historie under et åpent møte i biblioteket i Kimen torsdag kveld. Biblioteket var fullsatt og alle ble fanget av den dramatiske livshistorien til tobarnsmoren fra Lånke.

LES VERONIKAS STERKE HISTORIE HER!

- Det var fantastisk at så mange tok seg tid til å komme. Jeg ble helt utslitt etterpå, men utslitt med et bredt smil om munnen. Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger og mange klemmer, sier Veronika Kjesbu, som også hun er rørt av responsen.

Folkeopplysningsmøtet, som det blir kalt, var åpent for alle, men også veteraner innenfor sektoren ble berørt av den sterke historien.

- Jeg har jobbet i psykisk helsevern siden 1988, og har aldri opplevd maken. Det ble et sterkt, rørende og kunnskapsrikt møte i Kimen, sier Ann Inger Leirtrø, som er leder ved DPS i Stjørdal.

- Jeg er helt overveldet over hvor mange som kom, og ikke minst av Veronika, selv om jeg har hørt hennes historie før. Og Rolf Mollan med sin ro og kunnskap. Det at Kimen åpnes for slike kvelder er helt topp, sier Leirtrø.