Etter bortelaget 30 minutter ute i første omgang fikk et frispark klarte Alexander Fosnes å få inn første mål for Stjørdals-Blink. 41 minutter ute i kampen scoret Ranheim et mål i et forsøk på å jevne ut stillingen, men målet ble ugyldig på grunn av en offside. Etter to minutter på overtid holdt stillingen seg til 1-0 for Stjørdals-Blink når de gikk inn i pause.

Femten minutter ute i andre omgang var hjemmelaget nærme på å score, men til tross for forsøkene ble det ingen scoringer med det første. 74 minutter ute i kampen fikk Ranheim igjen muligheten til jevne ut stillingen gjennom et straffespark, og angrepsspilleren Marcus Johansen Mehnert sikret det første målet til hjemmelaget.

Elleve minutter senere klarer Stjørdals-Blink å ta ledelsen igjen, når Jakob Røme Skille lobber ballen over Ranheims keeper og inn i mål. Med fire minutter til overtid ble det ikke noe forandring på stillingen og Stjørdals-Blink tok med seg seieren hjem.

Dette er den tredje og siste treningskampen for Blink-laget før seriestart. De to tidligere kampene var mot Molde og Aalesund, hvor begge var på bortebane og endte med tap. Den første motstanderen til Stjørdals-Blink i førstedivisjonen blir HamKam på Briskeby stadion lørdag 15. mai.