Fram slo Namsos 4-2 på borteban lørdag ettermiddag, og dermed er plassen i neste års 4. divisjon formelt sikret. To mål i kampens fem siste minutter var det som avgjorde for Fram lørdag.

I løpet av kampens første 85 minutter hadde Fram og Namsos scoret to ganger hver. Stian Hopmark Stokke på straffe og John Valstad var målscorere for Skatvals-laget.

Men da klokka rundet 85 satte først Anders Holmen inn 3-2 og bare tre minutter senere var Stian Hopmark Stokke frampå med sin andre scoring for dagen.

Fram møter Vuku og Levanger 2 i de to siste seriekampene.

I samme avdeling har Stjørdals-Blink 2 havnet i bunnstriden etter en dårlig periode de siste kampene. De møter Nardo 2 borte mandag og Kvik hjemme neste lørdag. Foreløpig har de tre poeng og en solid målforskjell å gå på i forhold til Vanvik som ligger nest sist. Vanvik har også bare to kamper igjen, mens Blink 2 har igjen tre.