Radio Trøndelag har sine sendinger med radiobingo hver tirsdag kveld. Nylig var potten på 60.000 kroner da programleder Kine Sliper fikk en bingo-telefon fra Kari Kirknes.

Det er ganske mange som sitter spent og lytter med tusjpenn og bingoblokk på tirsdager da Radio Trøndelag sender de trukkede tall over eteren fra klokka 20.30. Da gjelder det å ha riktig tall på blokka. Radioen har flere utsalgssteder for bingoblokkene, eller de kan bestilles hos Radio Trøndelag. Kari Kirknes fra Åsenfjord kjøpte blokker fra radioen nylig, og jammen gikk alle tallene inn med full gevinst. Den var på hele 60.000 kroner.

- Vi har bobil og skal unne oss litt ekstra i sommer. Det blir en tur til Sel på dansefestival. Geiranger og Atlanterhavsveien skal vi kjøre. Vi spiller bingo i Sverige også flere steder og har også vunnet der. Helgen før den fine gevinsten i Radio Trøndelag vant vi 5.300 kroner i bingo i Sverige, sier Kari Kirknes.

Hun forteller at det er sosialt å spille bingo.

- Vi er en gjeng med både campingvogn og bobilfolk. Hvis været tillater det sitter vi gjerne ute med høyttalere for å tippe bingo. Det bør flere prøve, sier den lykkelige vinner av 60.000 kroner, Kari Kirknes.

Bli ny på radioen

Radio Trøndelag har nå sin "Bli ny-drømmedag" på gang. Her skal du gi svar på hva brua mellom Mosvik og Inderøy heter. Send kodeord sol til 1963 og skriv svaret. Da er du med følge, eller dame og mann med i konkurransen om å bli ny. Gratis frisørtime, klær, middag for fire på Amore og flere lokale sponsorer er med. Trekning skjer 15. mai så det haster med å gi svar på hva brua heter innerst i Trondheimsfjorden.