Knut Erlend Jegersen

Trøndersk fotballseminar på Scandic Lerkendal samlet 120 deltagere fra fotballmiljø mellom Namsos og Østerdalen. Dette var fjerde utgave i regi Trøndelag Fotballkrets.

Blinks sportslige leder for A-lag og G19 gikk på scenen rett etter RBKs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye. Fuglem fortalte at Blink nå er kvalifisert for spill i den definerte toppfotballen og dermed er blant landets 64 beste A-lag.

- Alt tatt i betraktning er dette det høyeste nivået Blink har spilt på til nå, sa han og la til at klubben dermed har god mulighet til å posisjonere seg ytterligere i det trønderske fotball-landskapet.

Fuglem fortalte om en homogen og treningsvillig spillergruppe med samme mål. Treningskultur, kvalitet på stall og et dedikert apparat rundt spillerne var sentrale suksesskriterier i 2017, ifølge 1978-modellen.

- Vi ønsker å tilby et så profesjonelt opplegg som mulig innenfor de rammer og muligheter vi har i klubben. De små tingene, detaljer for noen, er avgjørende. Vi legger stor vekt på å kartlegge grundig hvilke personer de spillerne vi ønsker å ta inn, er. Å ha de rette typene, de rette holdningene, er avgjørende.

- Som Stjørdalsdalførets ledende klubb ønsker vi å ta ansvar for å legge til rette for det beste tilbudet i Værnesregionen. Derfor tar vi grep også på G19 og G16. Klubben må utvikle seg i takt med sporten. Den lokale profilen er viktig for oss, understrekte Fuglem.