Stjørdals-Blink topper tabellen halvveis i 2. divisjonssesongen. Fredrikstad kunne ta tilbake tabelledelsen hjemme mot Egersund søndag kveld, men de store opprykksfavorittene klarte bare 1-1 hjemme på Fredrikstad stadion.

Foran 3.967 tilskuere, mer enn ti ganger så mange som så Blink slå Kvik Halden lørdag, tok Fredrikstad oppskriftsmessig ledelsen i 1. omgangen. Men lokalavisen Fredrikstads Blad forteller om en skuffende andreomgang, og Egersunds storscorer Markus Kvame Naglestad sørget for at det ene poenget ble med tilbake til Sørlandet.

Stjørdals-Blink står med 28 poeng på sine 13 første kamper, og er ett poeng foran Fredrikstad og fem foran Kvik Halden, som har en kamp mindre spilt. Blink har scoret flest; 29 er ett mer enn Egersunds, og de har sluppet inn færrest med åtte baklengsmål. Det siste er hele fem mål færre enn det nest mest gjerrige laget, Fredrikstad, har sluppet inn.

2. divisjon skal spille ytterligere en serierunde før det blir sommerferie. Stjørdals-Blink møter Bryne, som ligger på 11. plass på bortebane, mens Fredrikstad spiller borte mot Sola, som ligger på 13. og nest siste plass.