Johan Morten Vold er daglig leder og Stig Tore Laugen er styreleder i gartneriet som har investert rundt 30 millioner kroner og bygd 6000 kvadratmeter med nytt drivhus. Samtidig er eksisterende veksthus pusset opp. I dag var mer enn 150 inviterte gjester med på åpningen. Frostagrønt kan nå produsere rundt 3000 tonn med agurk på tomten Smålandsbakken årlig, det tilsvarer rundt seks millioner agurker. Produksjonen skjer på totalt 23000 kvadratmeter. Johan Morten Vold og staben fikk mange gratulasjoner tirsdag under åpning. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Det var stolte døtre av Johan Morten Vold som tirsdag ble med på åpning av utvidet gartneri. Inga Karoline Vold (6) klippet snora. Bak står søster Christine Korstad Vold (28), Ida Marie K. Vold (31) med Theo Elias (1) i armene.

- Vi leverer agurk til alle Norgesgruppens butikker med Meny, Kiwi, Joker og Nærbutikken. Til Rema sine butikker fra Dovre i sør og helt Kirkenes i tillegg til storhusholdninger og industri. Stadig mer går også til butikker og grossister på Østlandet. Selv om vi har bygd ut stort, klarer vi ikke å mette etterspørselen, sier Johan Morten Vold.

Han hadde sine tre døtre med på åpning i tillegg til barnebarnet Theo Elias på 1 år.

Agurkdyrkerne på Småland, ved en kokegrop datert 1700 før Kristus, befinner seg på historisk grunn. I forbindelse med utbyggingen er det også historisk at eierne har investert i nytt resirkuleringsanlegg. Dette skal redusere utslipp og vannforbruk, og her går veksthuset foran og viser vei. De er opptatt av å ha et minst mulig miljømessig fotavtrykk i produksjonen. Sparebank1 har velvillig vært med på å støtte investeringene. Over 30 ansatte er i sving i veksthuset, flere av disse er bosatt på Frosta og har bygd eget hus i kommunen.