Stjørdals-Blink - Åsane 0-1 (0-0)

Dermed blir Stjørdals-Blink stående med tre poeng etter de fire første seriekampene i OBOS-ligaen, mens Åsane drar hjem til Bergen med en sterk borteseier på MUS stadion Sandskogan i en tett og jevn fotballkamp.

- Det er selvfølgelig veldig skuffende å slippe inn målet helt på slutten. Jeg mener at uavgjort hadde vært et rettferdig resultat i denne kampen, og det er en tøff pille å svelge spesielt med Jerv-kampen friskt i minne, sier Blink-trener Tom Dent.

Kampbildet ble slik han hadde sett for seg, med en ballbesittende motstander.

- Vi visste at Åsane er et lag som har mye ball, og det hadde de i kampen. Vi startet begge omgangene bra, men vi var ikke flinke nok til å bruke ballen da vi fikk den og hadde muligheten til å gå fremover, sier Dent.

Brukbar Blink-start

423 betalende tilskuere fikk se et Stjørdals-Blink feste et lite grep om kampen innledningsvis og kom til et par brukbare sjanser i åpningsminuttene.

Først var det Aleksander Foosnæs som testet skuddfoten etter bare to minutter, men avslutningen gikk like over.

Et par minutter senere kom Runar Hauge til en avslutning inne i feltet etter et innlegg fra Joachim Olufsen på høyrekanten, men også den avslutningen gikk til side for mål.

Åsane overtok spillet

Gjestene fra Bergen spilte seg mer inn i kampen og ble etter hvert det førende laget, men slet med å komme til de store sjansene.

Åsanes første brukbare mulighet kom etter 22 minutter spill da Stian Nygard kom til et skudd fra rundt 16 meter, men skuddet gikk utenfor.

Blink skapte lite utover i den første omgangen og hadde mer enn nok med å forsvare seg mot et Åsane som hadde mye ball og det spillemessige overtaket på MUS stadion Sandskogan.

Ingen av lagene maktet å score før pause, og dermed var stillingen 0-0 halvveis.

For øvrig entret spillerne også i dag banen iført drakter fra lokale klubber for å vise sin støtte til breddefotballen, som enda ikke har kommet i gang med kamper eller treninger.

Startet friskt etter pause

Blink åpnet friskt etter hvilen, og i det 55. minutt fikk rødtrøyene en kjempemulighet etter en kontring, som endte med at Joachim Olufsen banket ballen fra 16-meteren og nede mot det lengste hjørnet. Åsane-keeper Mark Fabricius Jensen var imidlertid med på notene.

Og to minutter senere kom Olufsen til et innlegg fra venstrekanten, og fant Lasse Bransdal inne i feltet. Spissen kom til en avslutning som nok en gang ble reddet av gjestenes keeper.

Da klokka passerte 60 spilte minutter på MUS stadion satte Blink-trener Tom Dent inn spissduoen Mats Lillebo og Sondre Hopmark Stokke.

Og etter bare noen minutter fikk Stokke muligheten på et frispark like utenfor 16-meteren til Åsane, men det blåste han like utenfor.

Scoring like før slutt

Etter Blink-mulighetene overtok Åsane initiativet i kampen igjen, og kampbildet i den andre omgangen minnet veldig om kampbildet i den første omgangen.

Bergenserne presset på og rett før klokka tikket mot 90 minutter kom scoringen.

Etter et innlegg fra høyre endte ballen hos Stian Nygard som fra kloss hold banket ballen ned i det venstre hjørne.