Håvard Høyem ved politiets operasjonssentral sier politiet var på stedet med jevne mellomrom mellom 23:30-tiden og 02-tiden natt til mandag.

- Det kom en del meldinger fra Storvika, men ellers har det vært behagelig stille i hele Trøndelag. Noen festmeldinger var det, men mye mindre enn vanlig, sier Høyem.

Melding om masseslagsmål

Fra strandområdet ble det meldt om beruselse, slåssing og bortvisning. Klokken 23:30 rykket politiet ut etter melding om et masseslagsmål.

- Det var meldt om slåssing, men det viste seg å bare være en enkel slåsskamp. Det var litt over hundre personer der, og patruljen valgte å være der til de hadde forlatt området, sier Høyem.

Senere på kvelden fikk politiet en ny melding fra samme sted. En mann i slutten av tenårene oppførte seg utagerende og aggressiv overfor andre personer rundt seg i området, og politiet måtte bortvise vedkommende.

- Han var beruset og truet med å slå en annen person med en glassflaske. Når politiet kom ble han bortvist av patruljen, fulgte pålegget og forlot stedet. Han viste seg ikke noe lengre på området, så bortvisningen hjalp. Det var rett før klokken ett, sier Høyem.