I en uttalelse fra medlemsmøtet i Hegra Arbeiderlag heter det at fylkesvei 6794 mellom Hofstad og Rømo bør bli forkjørsvei. Dette er altså veien som går av fra E14 på Hofstad-jordene mellom Stjørdal og Hegra og fører til Skjelstadmark, via Bang.

- Fylkesvei 6794, Hofstad – Rømo, er den naturlige hovedadkomsten til Skjelstadmark når en kommer etter E14 fra Stjørdal. Fylkesveien oppleves da som en forkjørsvei uten å være det. Derfor oppstår det en rekke misforståelser ved de mange innpå-kjørsler på strekningen, der det uten videre er høyreregelen som gjelder. Denne opplevelsen vil forsterke seg når strekningen nå får en oppgradering med ny asfalt, står det å lese i uttalelsen fra Hegra Arbeiderlag som er underskrevet av lagets leder Alf Daniel Moen.

Medlemsmøtet i Hegra Arbeiderlag, mener det vil bedre trafikksikkerheten på strekningen om veien skiltes som forkjørsvei, med tilhørende vikepliktskilt på sideveiene. Derfor henstiller medlemsmøtet til kommunens trafikksikkerhetsutvalg og trafikksikkerhetsutvalget i fylket om å følge opp saken.