I løpet av en feiende frisk første halvtime viste Lånke at de aldri skulle gi de langveisfarende gjestene noen som helst mulighet. Første mål kom allerede etter 14 minutter da den tidligere Stjørdals-Blink-strategen Tom Rune Hønnås laget 1-0. Deretter gikk det slag i slag:

2-0 etter 20 minutter ved Runar Sørli, 3-0 etter 25 minutter ved Edvard Salberg, 4-0 etter 28 minutter ved Runar Sørli igjen og 5-0 etter 30 minutter ved Fredrik Ingstad.

En fotballoppvisning av en halvtime blir etterfulgt av to baklengsmål på tampen av omgangen. Flatanger reduserer både i det 44. og 45. minutt og publikum på Tønsåsen fikk se hele sju scoringer på de første 45 minuttene.

Andreomgangen blir betydelig roligere og det gikk 42 minutter før det ble nettkjenning. Kampens siste mål ble satt inn av Edvard Salberg på straffespark etter at han selv ble felt.

- Alt i alt en meget godt gjennomført kamp av oss, spesielt førsteomgangen. Da vartet vi opp med meget god angrepsfotball i perioder, forteller spillende lagleder og hjelpetrener Anders Dybvad.

Dermed er altså gultrøyene fra Lånke tilbake på tabelltopp, to poeng foran Fram. Skatvals-laget har en kamp mindre spilt og har i så måte et bittelite overtak. Så langt i sesongen ser det ut som kampen om opprykk til 4. divisjon kommer til å stå mellom de to Stjørdals-lagene. Det blir for øvrig et durabelig toppoppgjør mellom Lånke og Fram på Tønsåsen fredag 15. juni.

I en annen 5. divisjonskamp i en annen avdeling ble det stortap for Hegra. Det suverene topplaget NTNUI 2 vant hele 10-1 over Hegra. Kevin Hoseth scoret Hegras trøstemål da han reduserte til 1-8 sju minutter før full tid, men studentlaget scoret ytterligere to mål etterpå.