Hvorfor begynte du å blogge?

-Jeg begynte å blogge fordi det virket spennende” sier hun. Den første bloggen hun hadde kom opp i en 300 lesere, men så oppstod det noen problemer med designet. ” Hadde ikke så mye erfaring med bloggdesign den gangen, så jeg laget like gjerne en ny en der jeg kunne starte fra scratch med alt sammen. Leserantallet nå for tiden går litt opp og ned om dagene, varierer som regel mellom 300-400. Når jeg oppdaterer ofte, altså skriver 3-4 innlegg om dagen merker jeg jo at lesertallet stiger.

Hva skriver du om? Hvilke innlegg selger best?

- Jeg skriver hovedsaklig om ting fra livet mitt. Hverdagen min, hva jeg gjør om dagene, også skriver jeg om mote, sko, sminke og klær. Får veldig bra respons på innkjøp og outfit innlegg. Så prøver å få med et dagens outfit innlegg hver dag. Når det kommer til innkjøp skriver jeg vel om det sånn cirka en gang per uke. Handler for det meste på nettet, men er ganske mye på shopping når jeg får penger til det. På nettet bestiller jeg det meste av klær, sko og sminke fra Nelly. Ellers har jeg kanskje spørsmålsrunde en gang i blant og noen konkurranser. Planlegger også å skrive litt mer om trening nå som bikinisesongen nærmer seg.

Hvorfor blogger du?

- Fordi jeg liker å blogge! Liker godt å få tilbakemeldinger, og det gjør man jo ved blogg. Den største motivasjonen jeg har til å holde på med det jeg gjør er kommentarene. Vil heller ha faste lesere enn masse engangsbesøkende.

Tjener du noe på bloggen din?

- Tjener ved å reklamere og legge ut annonser for nettbutikker. Da oppsøker jeg butikkene og søker selv om å legge ut for eksempel banner. Tjener hvis noen trykker på banneren eller kjøper gjennom den. Ellers har jeg noen sponsorer som sender inn produkter til konkurranser osv. Fikk blant annet tilsendt apeblåser (tørker neglelakk på neglene), hodemasasje og tøfler for å ha i mikrobølgeovnen slik at de ble gode og varme å ha på av Coolstuff. Hadde tidligere brun og blid som sponsorer og har blant annet fått noe fra Viva la Diva.

Hva gjør du utenom bloggingen på fritiden?

- Er for det meste hjemme og trener en del på fritiden. Er veldig gla i friluftsliv så liker å gå på tur, sykkle, løpe, stå på ski og slikt. Er med i HVU (Heimevern for ungdom) på fritiden også. Vi har fellestreninger i Værneshallen på torsdager og på tirsdager gjør vi mange forskjellige aktiviteter. I mange av aktivitetene har vi lært ting som vinterpåkledning slik at man unngår frostskader, lært å gå med truger, svømming med livredning og mye mer. Så jobber jeg på Spar i Hegra, tilbringer tid med kjæresten Daniel og drar regelmessig på besøk til storesøster Camilla.

Hva tenker du videre med utdanning og yrke?

- Vel, jeg liker ganske godt å tegne. Tegner klær, sko og forskjellig, for har en liten drøm om å bli klesdesigner. Tenker det blir to år som lærling og ett år påbygg. Og så blir det vel videre til høyskole etter påbygg. Helst noe med design.