Turbuss 1 har fått ny adresse i Wessels gate 3 og har base for bussene rett ved Havnekrysset i Stjørdal. Sjåførene Bjørn Ove, Jan Arild og Frode er stadig ute på veien i moderne trygge busser. Lag og foreninger på tur, idrett og pensjonistturer er en del av hverdagen for Turbuss 1. Nå utvides tilbudet med skreddersydde turer både i inn og utland. Relativt nye i bussfirmaet er Berit og Karl Åge.

- Vi legger stor vekt på å tilpasse turene etter våre passasjerer og deres interesser. Vi har nye moderne busser i alle størrelser og tar på oss oppdrag i hele Europa. Du kan være sikker på god komfort i bussene våre som alltid holdes rene før og under turer, sier Berit. Turbuss 1 har i følge Bjørn Ove Rønsåsbjørg lang erfaring med å planlegge å gjennomføre turer til en konkurransedyktig pris. Det var Bjørn Oves bestefar Bernhard, som startet busskjøring etterfulgt av Steinar, far til Bjørn Ove Rønsåsbjørg. I dag har selskapet 5 moderne Scania og tre Mercedes minibusser. Ved behov leier Turbuss 1 inn ytterligere eksterne busser med sjåfører.

Lager attraktive reisepakker

Teamet i Turbuss 1 bestående av Toril som renhold- og kvalitetsleder, Berit som leder booking-salg, Karl Åge som administrativ leder og sjåførene Bjørn Ove, Frode og Jan Arild har alltid en serviceinnstilt holdning til driften av Turbuss 1. Hver måned arrangeres det Reiseparty på basen hos Turbuss 1 ved Havnekrysset på Sjøsiden.

- Allerede i kveld onsdag klokka 17.00 arrangerer vi Reiseparty der vi først presenterer minst to av våre turer. Femdagers turen til Telemarkskanalen er en flott tur som selvfølgelig anbefales og settes opp gjerne før 15. august en gang. Ellers har vi turene Elden, en grensetur til Härjedalen og til Femundshytta med Fæmund II. Mandag 30.juli til onsdag 1.august. Rett etter setter vi opp turen Elden og Verdensarvbyen Røros fredag 3.august til lørdag 4.august. Vi har også strikketur til Vauldalen, en topp opplevelse for de med sansen for håndarbeid fra fredag 19.oktober til søndag 21.oktober, forteller booking sjef Berit hos Turbuss 1. På reisepartyene fremover får du mere informasjon om turene som kommer utover sommeren. Mathelg i grensestrøka med weekend i Vauldalen og tur til NM i rakfisk med Tande P og kokkelauget står på turkartet. Disse to 26.-28. oktober og rakfisk fredag 9. november til søndag 11.november.

Skreddersy din egen tur

Hos Turbuss 1 er det fullt mulig å skreddersy egne turer. Blåtur, vennetur, bursdagstur, bryllupstur eller slekts tur. Bjørn Ove og Berit sier det er bare å bruke fantasien og fylle opp en buss så står de klare til start. Hatlingssetra i Stod og Geitbergvollen ved Brekken er to populære destinasjoner blant mange andre.

Vi ønsker å være det fleksible busselskapet. Nylig kjørte jeg med russeungdom til russetreff i Oslo. På grunn av hviletidsbestemmelsene ankom en ny sjåfør for å hente dem tilbake i buss til Stjørdal forteller Bjørn Ove Rønsåsbjørg. Nå er det i følge teamet i Turbuss 1 bare å legge turen bort til selskapets base i Stjørdal å delta på Reiseparty eller booke turer over telefon: 910 01 300 så treffer du den smilende bookingsjef Berit.