Lørdag 28. april byr revykrefter fra Malvik og Stjørdal igjen på både nytt og velkjent materiale, når latterkanonen lades under Arbeiderfestivalen i Hommelvik.

Det har blitt en populær og innarbeidet tradisjon at revykrefter i Malvik og Stjørdal forenes under Arbeiderfestivalen i Hommelvik. Her byr de publikum på en latterlig morsom forestilling, spekket med høydepunkter som garantert får deg til å slå latterdøra på vidt gap.

Høydepunkter i kø

Årets revygalla finner sted lørdag 28. april klokken 19.00, og byr på et knallsterkt revyheat sammensatt fra Nonstadlaget, Kvitter fra Knotten, Lånkerevyen, Skatvalsrevyen og Hommelvikrevyen. Sistnevnte er i tillegg til bidragsyter på scenen også arrangør av revygallaen.

- Revygallaen har etablert seg som en fast del av programmet under Arbeiderfestivalen i Hommelvik. Det har blitt en populær og etterspurt tradisjon at revykreftene i regionen samles og presenterer sine godbiter. Årets forestilling byr på innhold både fra Nonstadlagets, Lånkerevyens og Skatvalsrevyens ferske suksessoppsettinger. Vi er også kjempeglade for at Kvitter fra Knotten gjentar suksessen fra fjoråret og blir med på revyfesten, og Hommelvikrevyen stiller selvsagt med noen av våre egne glansnummer. Det er med andre ord lov å ha meget høye forventninger til årets revygalla, sier Jan-Eirik Eggen, leder i Hommelvikrevyen.

Eggen opplever ikke problemer med å fylle programmet med godbiter.

- Denne forestillingen har siden oppstarten fått skikkelig fotfeste, både blant publikum og aktører. Revylagene gleder seg til å spille sine nummer – nye som gamle – hvert eneste år, sier Eggen som skryter av det lokale revypublikummet.

- Aktørenes tilbakemelding til oss som arrangør er veldig positiv, og mange oppgir at det er helt spesielt å spille revy for publikum i Bruket kulturhus, sier Eggen.

Billettsalget i gang

Etter at latteren har stilnet og publikum har fått igjen pusten, blir det mulig å fortsette lørdagskvelden på Café Rampa.

- Både publikum og aktører inviteres til Café Rampa etter forestillingen. Her blir det revypub som selvsagt er inkludert i revybilletten, sier Jan Eirik Eggen.

Billettsalget til revyforestillingen er i gang, og det er som vanlig mulig å sikre seg plass via eBillett eller servicetorget i rådhuset i Hommelvik.

- Det er lurt å sikre seg billett allerede nå, for billettene bruker å gå unna i høyt tempo. Her blir det nok fullt hus, spår revygeneral Jan Eirik Eggen som tradisjonen tro utlover lattergaranti på billetten.