Henrik Rolland satte inn 2-2 da 90 minutter var spilt og reddet dermed ett poeng for Stjørdals-Blinks andrelag mot Nardos nest beste tirsdag kveld. 4. divisjonskampen ble et vorspiel for det som venter på Nissekollen i Trondheim lørdag. Da braker nemlig klubbenes bestelag sammen til toppkamp i 2. divisjon.

På Blinkbanen tirsdag var det hjemmelaget som kom best i gang. Hommelvikingen Jørgen Kjøsnes Valleraunet satte inn 1-0 etter 17 minutter. Men i løpet av en fem-minutters periode både utlignet og scoret Nardo ledermålet. Dette sto seg altså helt til det 90. spilleminutt da Henrik Rolland dukket opp og scoret sitt sjuende mål for Blinks andrelag denne sesongen.

Poenget gjør at Stjørdals-Blink 2 er nummer fem på tabellen, med samme antall poeng som Fram på sjuende plass.