Ull/Kisa – Stjørdals-Blink 4-1 (1-0)

Åtte minutter ut i andreomg4ng gjorde Stefan Hagerup, Ull/Kisas målvakt, en kjempetabbe. Han skulle bare slå en lang ball opp i banen, men i steder skyter han kula rett på Blink-kapteinen, Mats Lillebo. Han får kontroll på ballen, runder målvakten og utligner enkelt til 1-1.

Dermed var optimismen tilbake i laget. Blink lå under 1-0 ved pause etter at hjemmelaget gikk i ledelsen allerede etter fire minutter spill. Det var hjemmelagets kaptein, Christian Aas, som sendte hjemmelaget i ledelsen på volley fra 16 meter.

Raskt svar

Etter Lillebos scoring gikk det dessverre ikke lang tid før Ull/Kisa kom tilbake. Denne gangen ble laget idømt en korrekt straffe kun fire minutter etter at Blink utlignet. Mikkel Rakneberg satte ballen enkelt i mål, og dermed var vertene igjen i føringen.

Blinks Kjetil Holand Tøsse hadde etter 73 minutter en gyllen mulighet til å utligne. Han fikk stå ganske så alene på bakre stolpe, men avslutningen fra seks meter triller rett på Stefan Hagerup i Ull/Kisa-målet.

Passerer Blink

Nærmere kom ikke Blink poengene i oppgjøret. Fire minutter før slutt øker Ole Sebastian Sundgot ledelsen til 3-1. To minutter senere fastsatte samme mann resultatet til 4-1.

Dermed passerer Ull/Kisa Stjørdals-Blink på tabellen, som fortsatt står med tre poeng etter fem serierunder.