Jerv - Stjørdals-Blink 2-1 (2-1)

- Vi visste det ville bli en vanskelig bortekamp, men jeg synes guttene gjennomfører kampen på en strålende måte. På slutten var det bare ett lag på banen, men dessverre gikk det ikke i vår favør. Vi fortjente å få noe ut av denne kampen, sier Blink-trener Tom Dent til Stjørdals-Nytt etter kampen.

Blink står dermed fortsatt med tre poeng når tre kamper er spilt.

- Det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Spiller vi slik i bortekampene vi har igjen, tar vi flere poeng enn vi taper tror jeg. Og med Stokke og Lillebo tilbake kan det bare gå en vei, sier Dent.

Augdal-scoring

Jerv åpnet kampen best og gikk opp i ledelsen allerede etter seks minutter da kaptein John Olav Norheim stanget ballen i mål etter et innlegg fra venstrekanten.

Men rødtrøyene slo raskt tilbake.

Etter 12 minutter slo Ask Tjærandsen-Skau en strålende tversoverpasning til Marius Augdal. Spissen tok ned ballen på lekkert vis, og med utsiden av foten plasserte han ballen nede i det venstre hjørnet. Klassescoring av Augdal og 1-1.

Jerv-scoring like før pause

Etter scoringen kom Blink mer med i kampen, men spillet roet seg etter den forrykende åpningen.

Begge lag kom til flere halvsjanser, men det ble mye nesten. Første omgang bar preg av mange langpasninger og lite finspill på den våte gressmatta på Levermyr.

Men fire minutter før pause fikk hjemmelaget corner. Den ble slått mot nærmeste stolpe og der kunne en umarkert Pibe stusse ballen i det lengste hjørnet og 2-1 til Jerv.

Det var stillingen til pause.

Ropte på straffe

Etter hvilen var det Stjørdals-Blink som kom best i gang og la et trykk på hjemmelaget. Rødtrøyene spilte seg til et par brukbare sjanser innledningsvis, men det ble bare nesten.

Etter 63 minutter var det duket for Mats Lillebo, som fikk sine første minutter etter kneskaden han har slitt med i en lengre periode. Målscorer Marius Augdal gikk ut.

Med et kvarter igjen å spille ropte Blink-spillerne på straffe da ballen tilsynelatende traff hånda til Jerv-spilleren Campos. Men dommeren vinket spillet videre.

Blink fortsatte å holde trykket oppe og jaktet utlikningen på Levermyr stadion.

Redning på strek og annullert scoring

I sluttminuttene produserte Blink enorme muligheter. Like før klokka viste 90 minutter kom Lasse Bransdal til en avslutning, som Jerv-keeper Øystein Øvretveit måtte slå ut til corner.

På den påfølgende corneren ble det mye klabb og babb inne i feltet, og til slutt kom Sondre Hopmark Stokke til en avslutning som Jerv reddet på streken.

Tre minutter på overtid ble ballen slått opp mot Stokke som var først på ballen i duell med Jerv-keeperen. Mats Lillebo plukket opp den frie ballen og satte den i mål, men dommeren blåste frispark for hjemmelaget, en meget omdiskutert situasjon.

Blink fortsatte å presse på, men det ville seg ikke og kampen endte med en heldig 2-1-seier til Jerv og null poeng til Stjørdals-Blink.

Neste kamp for Stjørdals-Blink er hjemmekampen mot Åsane førstkommende lørdag. Avspark er 15.30.