Allerede etter fire minutter tok bunnlaget Ull/Kisa ledelsen på Jessheim.

Det var hjemmelagets kaptein, Christian Aas, som sendte hjemmelaget i ledelsen på volley fra 16 meter.

Den tidligere Blink-spilleren Sondre Sørløkk kunne søkt hjemmelagets ledelse både én og to ganger utover omgangen. Trønderen var alene med Blink-målvakten etter 26 minutter, og headet utenfor fem minutter senere på nærmest blank goal.

Blink hadde mulighet til å utligne rett før pause ved Lasse Bransdal, men har sendte ballen over.

Ull/Kisa hadde flest sjanser i førsteomgang, og leder fortjent 1-0 ved pause, men Blink har store muligheter til å ta med seg tre poeng hvis de makter å heve seg i andreomgang.

To ex-Blink-spillere i troppen

Både Robert Williams og Sondre Sørløkk spiller for Ull/Kisa, men kun Sørløkk stilte fra start i lørdagens kamp mot Blink.

Sørløkk, som var på utlån hos Blink for to sesonger siden, og Williams, som i mange år spilte for Blink, må regne med tøff motstand fra gamleklubben som er på desperat poengjakt.

Sondre Sørløkk spilte for Blink i 2019-sesongen. Her t.h. i rødt i kamp hjemme mot Arendal.

Bunnlag

Én seier på fire kamper er fasiten for Blink i sesongstarten.

Når bunnlaget Ull/Kisa venter på bortebane i den femte serierunden i førstedivisjon, er det i visshet om at laget fra Romerike har hittil kun sanket ett eneste poeng. Det skjedde i den første serierunden hjemme mot Sogndal. Laget ligger helt nederst på tabellen.

Foran seg befinner Strømmen og Sogndal seg, hvor begge lag står med to poeng hver.

Trenger seier

Stjørdals-Blink har tre poeng etter fire serierunden og ligger på 13. plass. Med seier mot Ull/Kisa kan stjørdalingene starte klatringen på sin ferd mot en tryggere tilværelse på tabellen.

Men da må laget begynne å sette ballen i nota. På de fire første kampene har laget kun scoret tre mål, mens de har sluppet inn hele syv.

Fem av baklengsmålene har kommet på de to bortekampene laget hittil har spilt, mens de kun har scoret ett på fremmed gress.

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag: Emil Ødegaard - Karl Martin Rolstad, Håvard Kleven Lorentsen, Fredrik Vinje, Joachim Olufsen, Morten Strand, Kjetil Holand Tøsse, Ole Kristian Rødahl, Runar Hauge, Mats Lillebo (K) og Lasse Bransdal.