Året 2021 har vært et år mange vil huske, både på godt og vondt.

Det har vært et år preget av koronapandemi, karantene, nye restriksjoner og vaksiner. For mange bedrifter, kulturliv og idrett har det vært et usikkert år. Det har det også vært for mange andre, som blant annet gårdsdrivere, uavhengig av pandemien.

Når vi nå går inn i et nytt år, er akkurat dét verd å bære med seg. Livet handler også om mye mer enn virus og restriksjoner.

For mange har nok året 2021 vært et prøvelsesår. Arbeidsplasser og livet på hjemmebane har blitt satt på prøve, og vi avslutter året med både virusmutasjoner, renteøkninger, høye bensinpriser og dyre strømregninger.

For enkelte har året bydd på gleder i form av familieforøkelse, mens for andre har de kanskje måtte stå i sorg av å miste noen de er glade i.

Det er i slike stunder det er viktig å huske på at livet handler om mye mer enn akkurat her og nå. Det vil alltids komme et nytt år, med nye muligheter og gleder. Selv om det siste året kanskje ikke ble slik man tenkte, kan det nye året by på positive forandringer.

Det siste året har vist at selv om man kanskje føler man sitter alene, er det ikke nødvendigvis slik at man er alene. Det er mange som har og som ønsker å strekke ut sine hender for å hjelpe. De går verken med skilt eller hatter, de vandrer rundt i familier, på arbeidsplasser og ute i gatene blant oss - disse må vi benytte oss av.

Når nedtellingen starter og kalenderen bekker over til år 2022, håper vi alle går inn i det nye året med en tanke om at det skal by på nye opplevelser, glede og mål om å oppnå det man ønsker å få til.

Vi vil gjerne være med på feiringen, uansett hvordan den blir tilbrakt. I den anledning ønsker vi gjerne at dere sender oss deres bilder.

Er det personer på bildet? gjerne legg ved navn og har du et nyttårsforsett eller et ønske for det nye året, legg det ved.

Send dette til tips@s-n.no eller tlf. 936 91 209.

Med det ønsker vi i Stjørdals-Nytt alle våre lesere en fantastisk kveld og et godt nytt år!