Det skriver Stjørdal kommune på sine hjemmesider.

– Jeg kan kjøre hjem juletreet eller handleposene fra julehandelen. Eller kanskje du har ting som skulle vært levert på gjenvinningsstasjonen? Ingen oppgaver er for små eller for store, sier Afif.

Sektorleder Bjørn Bremseth synes initiativet til Fida er flott, og stiller en kommunal bil og tilhenger til disposisjon for ham.

Hvorfor velger du å bruke travle førjulsdager på denne måten?

– Jeg brenner for frivillig arbeid, og uten det stopper samfunnet vårt opp. Hvem vet – kanskje kan jeg inspirere andre til en liten, ubetalt innsats før jul også, forklarer Afif som understreker at frivillig arbeid gir mye tilbake til ham selv også i form av gode møter med andre mennesker.

– Glad da jeg spurte

Afif jobber til daglig ved Stjørdal frivilligsentral, og er svært opptatt av frivillig arbeid og det å hjelpe medmennesker som trenger en ekstra hånd.

– Det er flere det er vanskelig for i juletida. Ikke alle tør å spørre om hjelp, og samtidig ønsker jeg at flere får lyst til å gjøre frivillig arbeid, sier han til Stjørdals-Nytt.

Videre skryter han av måten han ble møtt på av Bremseth.

– Jeg spurte om jeg kunne bruke bruken bilen og han gjorde veien mye lettere. Han ble oppriktig glad da jeg spurte. Jeg kunne ikke leie alt dette selv. I tillegg tror jeg det å hjelpe andre smitter over på flere. Jeg fikk melding fra en som ville støtte med gaver, og ønsket å levere dette, forklarer Afif videre.