Lokaloppgjøret mot Levanger ble en fysisk batalje, der Stjørdals-Blink til slutt sikret seg tre velfortjente poeng.

- Jeg hadde egentlig forventet at vi skulle kjøre over dem, men i førsteomgangen ble vi litt for mye med på deres spiller, sier Sondre Hopmark Stokke. 26-åringen viste seg igjen som dødelig effektiv på Blinkbanen. To mål og et skudd som endte med retur fra keeper og mål var fasiten for storscoreren, som også scoret to ganger mot Arendal i serieåpningen.

- Det var maks uttelling i dag, og det aller viktigste er at vi endelig har begynt å holde nullen, sier Sondre Hopmark Stokke.

Det var lånespiller Sivert Solli fra Ranheim som scoret årets første mål på Blinkbanen. Lynvingen snappet en ball i feltet og satte den i bortimot åpent mål etter bare ni minutters spill. Deretter ble det mange lange pasninger og enda flere lange innkast fra Levanger sin side. Kampen sto og vippet litt, men da Sondre Hopmark Stokke satte inn 2-0 etter 57 minutter senket roen seg litt. Da samme mann gjorde 3-0 etter 77 minutter og Mats Lillebo satte inn en retur etter et Stokke-skudd i det 79. minutt var det game over for Magnus Powell og Levanger.

En smilende Blink-trener Roar Vikvang kunne rusle av banen som serieleder og en sesongstart som er langt over forventninger og forhåpninger.

- Det er det og 4-0 i dag er også i overkant i forhold til spill og sjanser, men vi er dødelig effektive. Vi har matchvinnere framme i banen som nok en gang leverer. Så synes jeg vi står bra i mot Levanger, som er et tungt lag å forsvare seg mot, oppsummerer Roar Vikvang.

- To seire, to ganger 4-0 og tabelltopp. Hvordan er det?

- Det er selvsagt bra. Det spesielle her er egentlig at vi vinner to kamper med 4-0. Hvis man ser på resultatene i denne divisjonen er det veldig sjelden noe annet enn ett- og tomålsseire, sier Roar Vikvang.

Hele 612 tilskuere fikk med seg lokaloppgjøret og en ny tribune sørget for ekstra stemning på Blinkbanen.

Neste utfordring for Stjørdals-Blink er bortekamp mot Byåsen lørdag.