I sesongens åttende kamp kom Lånkes første poengtap, og det var Selbu som påførte seriefavorittene årets første tap. Hjemmelaget vant 4-3 på Hovedbanen, etter å ha vært i føringen det aller meste av kampen.

Mål preger kamper heter det ofte i fotballen, og sånn ble det absolutt på kunstgresset i Selbu lørdag ettermiddag. Først sendte Håkon Gullbrekken hjemmelaget i ledelsen allerede etter to minutter. Lånke utlignet ved Tom-Rune Hønnås, men så; Ett minutt før pause satte Vegard Farmen inn 2-1 og ett minutt etter pause var Kristian Aftret Haave frampå. Dermed var det hjemmelaget som kunne styre kampen. Selbu fikk også 4-1 ved Even Græsli før Fredrik Sjøvold reduserte for Lånke i det 77. minutt. Tre minutter på overtid scoret Lånke nok en gang, men nærmere poeng kom ikke opprykksfavorittene denne gangen.

Dermed er Lånke på andreplass, tre poeng bak NTNUI 2 som har en kamp mer spilt. Selbu tok et byks på tabellen og er nå nummer fire med sine tolv poeng. De har også to kamper til gode på de fleste lagene i divisjonen.