Lånke holder koken og fosser videre på toppen av 5. divisjonstabellen. Fredag kveld ble Nidelv slått 4-0 på Tempebanen i Trondheim. Dermed står gultrøyene med tre seire på tre kamper og temmelig imponerende 16-1 i målforskjell. Også Selbu har full pott etter tre serierunder, mens også NTNUI 2 ser ut til å kunne bli en tøff motstander i kampen om opprykk for laget som trenes av Kenneth Haugen og Karl Anders Vikvang.

Edvard Salberg scoret det første målet på straffe like før pause. Bare fem minutter etter hvilen doblet Anders Dybvad ledelsen. Kveldens to siste mål kom i det 85. og 90. minutt satt inn av henholdsvis Tom-Rune Hønnås og Ørjan Lier.

Neste Lånke-kamp er hjemmekamp mot naboene fra den andre siden av Gevingåsen, Hommelvik, fredag.

I samme avdeling vant Selbu 3-0 over Hegra torsdag kveld, mens Hommelvik slo Tydal 7-1.