Slik innleder Karsten Reistad en henvendelse til Stjørdal kommune. Han er en av flere som bor i Storvika Terrasse som frykter for en ulykke i krysset mellom Storvikavegen og Havnegata. Særlig på dager med stor ferdsel til badestrendene er dette et utfordrende punkt for trafikksikkerheten.

- Jeg er svært bekymret over det som skjer i krysset. Slik den tekniske løsningen er gjort i krysset sykles det her etter min mening hasardiøst av den yngre garde på vei heim fra Storvika. Jeg bor slik til at jeg ser alt i krysset svært godt, skriver Reistad, som har noen innspill til løsning.

- Det første må være at fylkesvegen får nedsatt hastighet til 30 km/t i krysset og at det gjøres forbedring på gang- og sykkelveien, skriver Reistad, som imidlertid er ydmyk og mener at fagekspertisen i kommunen har forslag til minst like gode løsninger.

Karsten Reistad er svært bekymret og nevner blant annet en nylig hendelse i henvendelsen til kommunen.

- Som eksempel kom det en dag for noen dager siden ei jente syklende. Hun fôr over plenrabatten over veien og sykkelveien og havnet ut i sivet på nedsiden av veien, forteller Reistad.