- Rett før klokken 22 i går kveld kom det en melding fra en person som hadde observert ungdommer komme ut fra skolen. Litt uvanlig til å være en på lørdagskveld selvfølgelig, så en patrulje rykket ut til stedet. De kunne bekrefte det er tatt ut et vindu, og antakeligvis har noe blitt stjålet inne på skolen, sier Ebbe Kimo ved politiets operasjonssentral.

Politiet oppretter sak på forholdet, og fortsetter videre oppfølging lokalt. Det er usikkert om vedkommende var under kriminell lavalder.

- Er litt usikker på aldrene på ungdommene som var inn der, men det var antydet at det var ganske unge folk. Det blir fulgt opp mot ungdom og foreldre, så får vi se hva det ender opp med, sier Kimo.

Rykket ut til én fest - Lite festbråk i regionen

Ellers måtte politiet rykke ut atter en gang til Stjørdal litt før klokken 03, da en melder ringte inn om feststøy fra nabohuset.

- Vi fikk en melding om festbråk klokken 02:30, ganske sentrumsnært. Ikke de store greiene, men det er litt i tiden. En nabo av innringer hadde full fest i huset, så vi sendte en patrulje til stedet, sier operasjonslederen.

Festen ble avsluttet og deltakerne fikk pålegg om å holde seg stille. De oppholdte pålegget og politiet mottok ikke noen nye klager fra stedet.

- Utover det ser det ut som at det har vært rolig. Det har ikke vært noe andre meldinger om festbråk i det hele tatt i Værnesregionen det siste døgnet. Det er overraskende positivt, tilføyer Kimo.