Ranheim startet oppgjøret på Extra Arena best, men etter de første ti minuttene spilte Blink seg inn i kampen.

Rødtrøyene fikk kampens første store mulighet etter 19 minutter da Aleksander Foosnæs klinket til fra distanse, som Ranheim-keeper Erland Tangvik måtte ut i full strekk for å redde.

Blink viste gode tendenser utover i omgangen, men klarte ikke å ta vare på mulighetene og overgangene de fikk.

Ranheim fikk sin første store sjanse etter 35 minutter, da Daniel Kvande kom til en heading inne i feltet etter en corner. Robin Bjørnholm-Jatta fikk avverget forsøket på streken.

Forholdsvis tett og jevnspilt kamp så langt på Extra Arena, der stillingen er 0-0 til pause.

Før kampen

Lørdag er det duket for trønderderby når Stjørdals-Blink tar turen til Ranheimsfjæra.

Avspark på Extra Arena er klokken 18.00, og Stjørdals-Nytt følger kampen.

Blink er inne i en god periode, og står med to seire og en uavgjort på de tre siste kampene. Laget står med 20 poeng og befinner seg i øyeblikket på kvalifiseringsplass for nedrykk, med én kamp mindre spilt enn Bryne og Sandnes Ulf, som ligger på plassene over på tabellen.

Blink-seier i sommer

Ranheim på sin side står med 23 poeng og jakter kvalifiseringsplass for opprykk. Opp til den siste kvalifiseringsplassen er det fire poeng.

De blåkledde vertene har hatt en variabel start på høstsesongen, og sist ble det 4-5-tap mot Sandnes-Ulf.

Da lagene møttes i tilsvarende oppgjør på MUS stadion Sandskogan i sommer, ble det en knepen 1-0-seier til Blink etter en tidlig straffescoring av Mats Lillebo. Målscoreren ble senere utvist i oppgjøret.