Arbeiderpartiet, Høyre, SV og Pensjonistpartiet var på plass på Torget for å snakke politikk med forbipasserende foran høstens stortingsvalg.

- Det viktigste er at folk bruker stemmeretten sin, og ikke sitter hjemme, sier John Arve Forbord fra Stjørdal Arbeiderparti.

Han var på plass ved Arbeiderpartiets stand sammen med Torger Størseth, Jan Inge Kaspersen og Erling Weydahl. De tok seg tid til å prate med folk og delte selvfølgelig ut røde roser.

- Vi prater med folk om politikken til Arbeiderpartiet, og folk er veldig positive. Mange vil ha et regjeringsskifte nå, sier Forbord.

Har tro på et skifte

Gruppeleder for Arbeiderpartiet i kommunestyret i Stjørdal, Jan Inge Kaspersen, ser frem til en spennende valgkamp og har tro på et skifte.

- Vi har veldig stor tro, og det har meningsmålingene vist helt siden høyreregjeringen ble valgt forrige valg. Nå ser vi at prognosene og meningsmålingene er veldig positive for oss og vi har en stadig økning i oppslutning. Folk er klare for et skifte, sier han.

Han forteller videre at folk er opptatte av forskjellene som har økt i befolkningen, spesielt i forbindelse med koronapandemien.

- Arbeidsplasser har blitt mer usikre, mange står utenfor arbeidslivet og de sosiale forskjellene har økt. Mange tar kontakt med oss og forteller at de trenger et Arbeiderparti som kan hjelpe dem tilbake i jobb og sikre trygge arbeidsplasser i Norge i tiden fremover, sier Kaspersen.