Portalen inneholder som tidligere et diskusjonsforum der brukere kan diskutere og lære av hverandre, her kan det enkelt lastes opp bilder og opprettes grupper. Videre er det laget et rapportskjema for den enkelte kommune og en fellingsbørs som viser ”siste rapporter”, ”10 på topp” og ”felling pr. art” for den enkelte kommune. Jaktportalen har fått med seg alt av det gamle stoffet over til jaktiværnesregionen.no. som betyr at det allerede ligger mye interessant stoff her. Nytt er det at portalen nå er tilpasset nettbrett og mobil og er bygd for framtiden, sier en entusiastisk leder Ivar Rimul (Fjellstyrene i Stjørdal)

Et styre i den enkelte kommune vil ha ansvaret for og gjennomfør tiltak i sin kommune. Hvilke tiltak dette blir er opp til den enkelte kommune men. Stjørdal bidrar gjerne med sine erfaringer, sier Stian Almestad fra Stjørdal kommune.

- Vi ønsker alle nye jegere velkommen inn i prosjektet. Vi håper og tror at dere vil finne prosjektet spennende og bidrar positivt inn i prosjektet. Åtejaktsesong og mårfangstsesongen står nå for tur og vi ønsker dere alle lykke til med sesongen og oppfordrer dere til å bruke portalen aktivt, rapporter felt vilt fortløpende, last opp bilder og kom gjerne med observasjoner og spørsmål, sier Ivar Rimul og Stian Almestad.