Blink-spissen, som står med syv scoringer i OBOS-ligaen denne sesongen, pådro seg en skade under oppvarmingen mot Sandnes Ulf i helgen.

- Jeg kan bekrefte at han er uaktuell til kampen mot Fredrikstad i kveld, og sannsynligvis vil han være ute i noen uker, skriver Blink-trener Tom Dent i en SMS til Stjørdals-Nytt.

- Det er en lyskeskade. Han vil nok ihvertfall være ute til etter landslagspausen, sier medisinsk ansvarlig Espen Linaker til Stjørdals-Nytt.

Ikke vunnet på fire kamper

Kveldens kamp er den 21. serierunden i OBOS-ligaen, og har avspark klokken 18.00.

For første gang kan MUS stadion Sandskogan bli et fullsatt stadion, ettersom alle publikumsrestriksjoner nå er opphevet. Blink-trener Tom Dent har tidligere gått ut og oppfordret alle supportere til å møte opp på stadion for å støtte laget.

Les mer:Ber stjørdalingene møte opp på kamp: - Publikum kan bli vår 12. mann

Blink ligger for øyeblikket på kvalifiseringsplass for nedrykk, og har ikke vunnet på fire kamper. Siste seier kom mot Grorud 11. september, og etter det har det blitt to tap og en uavgjort.

Formsterkt FFK

Fredrikstad kjemper om å rykke opp og er i god form. De står med fire seire på de siste seks kampene. Laget fra plankebyen har scoret 18 mål på de seks siste kampene, og i siste kamp ble det en overbevisende 6-2-seier mot Start.

Da Blink og FFK møttes i tilsvarende oppgjør tidligere i høst, vant Fredrikstad 5-1.

Godt nytt for Blink er at Robin Bjørnholm-Jatta og Joachim Olufsen er tilbake etter suspensjon, og spilleklare til kveldens kamp.