Charlotte Audestad med trio kommer til Logtun kirke på Frosta under Frostadan.

- Sist sommer padlet jeg fra Trondheim til Tautra og overnattet under åpen himmel. Det ble sommerens vakreste dag og natt – helt fantastisk, sier Charlotte Audestad til nettstedet Frostaporten.

Til sommeren kommer hun altså tilbake til Frosta. Nå med trio og en eksklusiv og intim konsert i Logtun kirke.

Charlotte Audestad er fra Hitra og har siden sitt første album i 2013 «På feil si’ av vei’n» blitt en etablert artist i det trønderske musikklandskapet med sin særegne visepop. Hun ble for alvor kjent i 2015 da hun var med på å «overtale» Marit Bjørgen til å fortsette langrennskarrieren med sin hyllest «Ikke gi dæ no».

Charlotte Audestad er flittig spilt på NRK de siste årene, og mange har stiftet bekjentskap med hennes varierte låter med fart og spenning til melankoli og ettertanke.

Samfunnsengasjement har hitterværingen flust av, sist vist gjennom opptreden i Vår frue kirke under støttekonserten til Abbasi-familien og musikalsk auksjonsbidrag til Krafttak mot kreft på Hitra.

Hun har nå gitt ut tre norskspråklige album, og fikk Hitra kommunes kulturpris i 2016. Hennes kanskje hittil største hit er låta «Vilt forelska» – en frisk og glad kjærlighetslåt.

Konserten med Charlotte Audestad inngår som del av årets sommerkonserter i Logtun kirke, og inngår i programmet både for sommerkonsertene og årets utgave av Frostadan som spenner om aktiviteter i hele uke 32.