Men den aller første signeringen som den sportslige lederen ønsker er med trener Are Tronseth.

- Vi er i dialog, og vi har formidlet til Are at vi ønsker en avklaring ganske fort, sier Fuglem. Treneren er åpen for å fortsette, men noe må på plass.

Familiesituasjonen, og jobbsituasjonen, er veldig vesentlig når han nå skal vurdere neste sesong. Kontrakten hans som Blink-trener går ut etter denne sesongen, men Tronseth ønsker å snakke med Blink om forlengelse.

- Jeg har veldig lyst, men samtidig er det en helhet som skal gå i hop. Jeg har full jobb som kjørelærer i tillegg til tre barn, så det er temmelig hektisk, sier treneren.

Sandmæl på ønskelisten

Mens hovedtrener Tronseth har lyst til å være med videre dersom alt ramler på plass, legger nok assistenttrener Terje Sandmæl bort trenerjobben.

- Terje har signalisert at nok er nok selv om han ikke har sagt det direkte til meg ennå at han slutter, sier sportslig leder Fuglem.

- Kan Sandmæl junior, Simen, være aktuell for en rolle som spillende assistenttrener?

- Det stemmer at Simen er et navn vi har snakket om. Nå er han i Levanger og skal fullføre sesongen der. Men vi kommer til å sende en henvendelse med ønske om en prat med Simen etter sesongen. Han er helt klart en spiller vi håper å få med neste sesong, sier Fuglem.

Vil ha opp juniorer

Flere brev kommer til å gå ut fra klubbhuset ved Blinkbanen de kommende ukene. Trolig kommer det noen brev dit også, men for øyeblikket foreligger det ingen konkrete henvendelser fra andre klubber om å snakke med Blink-spillere om overgang.

- Finnes det spillere i Stjørdals-regionen som kan være aktuelle for neste års A-stall?

- Muligens. Vi kommer til å invitere en eller to lokale spillere til prøvespill. Hva det ender opp med får vi se. Ellers har vi svært lovende junior- og guttespillere i klubben som nok er mer aktuelle. Vi har spisset vår rekrutteringssatsing og vi ønsker å utdanne 2. divisjonsspillere på Blinkbanen, sier Fuglem.

Han legger ikke skjul på at det er høyaktuelt å ta opp en eller flere juniorer i neste års A-stall. Den som er nærmest i så måte er Iver Nordmeland Westerlund. 17-åringen har i år vært en del av juniorstallen, men har stort sett trent med A-laget. Øvrige navn som Fuglem nevner av egne spillere er Jakob Rømo Skille og Mats Røkke Holm.

- Må gå i krigen

De tre «leiesoldatene» fra Ranheim, Glenn Daniel Walker, Andreas Weigner Rye og Marius Augdal, skal i utgangspunktet tilbake til fjæra etter sesongen.

- Vi må nok inn med fem-seks nye spillere.

- Er det spesielle spillertyper dere ser etter?

- 2. divisjon har blitt en «Obos-liga light». Nivået på de beste 2. divisjonsklubbene er helt på høyde med mange i 1. divisjon, så vår divisjon har blitt en semi-profesjonell serie. Derfor må vi ha inn gutter som har lyst å legge ned mye tid og arbeid og som får lite økonomi igjen for det. Dedikerte gutter som vil dra lasset sammen, og gå i krigen for Blink, - det er det vi trenger, sier sportslig leder Håvard Fuglem.