- Tore Andersen kommer i selskap med selveste Sie Gubba, bandet Dakota og det friske nye innslaget Becca (Vibeke Grøtli Fossen) som skal synge sammen med Six Pack som har trimmet countryfoten. Med så flotte artister setter vi tonen for sommeren, sier Jan Ivar Stræte som retter blikket framover mot juli.

Ørnulf Holthe14. juli

- Ørnulf Holthe er velkjent blant trønderske artister. Nå har han hatt pause i noen år. Men etter 16 ½ år har vi lykkes i å få Holthe på scenen i selskap med Gluntan. Det skjer når vi ber inn til dansegalla lørdag 14. juli. Det er en dag der vi kan presentere flere store navn.

- En av våre aller mest populære artister med dansemusikk i dag er toppartisten Anne Nørdsti som kommer til Prestmoen Kulturpark. Det er vi stolte over. Men her er det altså at hun skal opptre sammen med Ørnulf Holthe og Gluntan.

Når blir det Nostalgifestival i år?

- Nostalgifestivalen trimmer gamle rockemuskler ut i august; nærmere bestemt fredag 17. og lørdag 18. august. Fredag spiller «Next to perfect», «The Young Lions», «Mad Caps» og «Airport». Lørdag spiller «Old Neils», «Harlekin», «Circle Five» og «Well Respected».

- Arbeidet med Prestmoen Kulturpark skriver frem og parken tar form. Vi ser fram til en flott sommer med gode musikkopplevelser, sier Jan Ivar Stræte som i første omgang gleder seg stort til at den nye scenen står klar til countryfesten lørdag 9. juni.