Studenteamet består av 35 studenter fra mange ulike fagretninger ved universitetet, først og fremst ulike sivilingeniørstudier, som blant annet produktutvikling og produksjon (maskin), fysikk og matematikk, elektronikk, teknisk kyberteknikk, energi og miljø, marin teknikk og industriell økonomi. Organisasjonen er en frivillig non-profitt studentorganisasjon. Kongsberg Automotive ASA er hovedsamarbeidspartner. Der er også et samarbeid med Petter Solberg.

Hvert år

Hvert år designes, utvikles og bygges en formulabil med det formål å delta i Formula  Student-konkurransen  som hver sommer avholdes på Formel 1- banen Silverstone i regi av Institution  of Mechanical Engineers. Konkurransen går ut på å utvikle og bygge en enseters racerbil for det ikke-kommersielle markedet. I konkurransen vil bilen bli vurdert i en rekke forskjellige statiske og dynamiske tester, sammen med økonomiske analyser, miljøaspekter, design og salgsåresentasjon.

Testkjøring

Under testkjøringen på Lånkeba nen, så det ut til at bilen fungerte godt. Det er tydelig at studentene har brukt sin fritid på en god måte.