- Hva kan folk forvente på Teveltunet nå fremover Ole Fredrik?

- Når høydeparken åpner skal man ha det gøy og få gode opplevelser uansett alder, sier Hårsaker, som skal åpne egen kiosk i skogen og tilby aktiviteter for liten og stor. Rundt oss ikke langt fra fossen Brudesløret, kan vi se antydninger til merkede løyper hvor parken starter også med zip-line og klatreløyper. Snart er det duket for yrende liv i skogen der beveren lever langs vassdraget og kanadagjess hekker.

- I år blir det myenytt på programmet i Fjellvukku også. Vi åpner parken lørdag, akkurat i starten på Fjellvukku. Det vil foregå noe for alle hver dag hele helga, sier Ole Fredrik Haarsaker entusiastisk og lover en spennende helg når Fjellvukku åpner på Teveltunet.

Fjellvukku full av overraskelser

Fjellvukku er sommerens store høydepunkt med konkurranser og aktiviteter for hele familien. Ankomst Meråker Mountain Challenge med start 29.juni skjer på Teveltunet. Det blir villmarksleir, åpent Haugentun, gamma åpner med servering og bad, hovedhuset har også gjester denne helga, og målet er å skape en hel uke med aktiviteter.

- Vi holder oss til et helgearrangement foreløpig. Mye skjer i løpet av de tre dagene 28.-30.juni. Hardhausen, Pub i gamma fredag, foredrag av Thor Gotaas som snakker om skihistorie og åpning av Fjellvukku lørdag med offisiell åpning av Rypetoppen Adventurepark. Utstillere, loppemarked, natursti, restaurant, besøksgård med dyr, sykkelløp for barn og big-jump-konkurranse i vannet. Selskapsleker og motorsagkonkurranse. Balanse-stafett med hest, fluefiske og kite. På kvelden blir det den tradisjonelle Fjellvukku-festen, sier Hårsaker.