Kommende helg EM-runde i rallycross på Lånkebanen spår vi blir en happening med full trøkk fra alle både på banen og utenfor banen blant publikum. Raske biler med haugevis av hestekrefter skal måle krefter på en bane som ved forrige EM-runde fikk mye god kritikk. Arrangørene har fått testet ut banen på 1 100 meter under tidligere arrangement, og vet at nå ligger alt klart for ei storhelg med rallycross.

- Vi gleder oss og dette blir igjen stort for arrangørene lokalt i Midt-Norge, sier Johan Kristoffersen som uka før start hadde med seg ansatte fra Kristoffersen Bil på dugnadsarbeid. Johan røper at tre amerikanere ankommer for å kjøre rallycross, og fra EM-rundene nevner Johan at Morten Bermingrud, Mads Lysen, Guttorm Lindefjell og Stig Olav Valfridsson er kjørere som trolig vil gjøre det godt på banen i Lånke. Lokalt skal Tore Kristoffersen også delta i egen bil. Trond Bakkom fra arrangøren har i flere måneder hatt adresse i Lånke, og vet at banen nå er i topp kondisjon til løpene.

- Nå er alt klart for å svinge startflagget første startrekke biler. Vi har fått på plass et nytt starttårn, og sikkerhet er ivaretatt på en bra måte. Nå er det bare å ønske publikum og rallycross- utøvere velkommen til Lånkebanen. Vi skal huske at her kommer biler fra hele Europa i tillegg til USA, dette blir topp, sier Trond Bakkom som tidligere har vært aktiv i styret hos Bilsportforbundet. Nå fullt opptatt med innspurt til norsk EM-runde i Stjørdal og Lånke.