422 betalende tilskuere fikk se et Stjørdals-Blink feste et lite grep om kampen innledningsvis og kom til et par brukbare sjanser i åpningsminuttene.

Først var det Aleksander Foosnæs som testet skuddfoten etter bare to minutter, men avslutningen gikk like over.

Et par minutter senere kom Runar Hauge til en avslutning inne i feltet etter et innlegg fra Joachim Olufsen på høyrekanten, men også den avslutningen gikk til side for mål.

Åsane overtok spillet

Gjestene fra Bergen spilte seg mer inn i kampen og ble etter hvert det førende laget, men slet med å komme til de store sjansene.

Åsanes første brukbare mulighet kom etter 22 minutter spill da Stian Nygard kom til et skudd fra rundt 16 meter, men skuddet gikk utenfor.

Blink skapte lite utover i den første omgangen og hadde mer enn nok med å forsvare seg mot et Åsane som hadde mye ball og det spillemessige overtaket på MUS stadion Sandskogan.

Ingen av lagene maktet å score før pause, og dermed er stillingen 0-0 halvveis.

For øvrig entret spillerne også i dag banen iført drakter fra lokale klubber for å vise sin støtte til breddefotballen, som enda ikke har kommet i gang med kamper eller treninger.

Før kampen

På tirsdag ble det et knepent 1-2-tap mot Jerv i Grimstad, i en kamp Stjørdals-Blink hadde utallige muligheter i sluttminuttene til å få med seg poeng, i tillegg til at de ble snytt for både en scoring og et straffespark.

Lørdag er det en mulighet til å slå tilbake når Åsane kommer på besøk hjemme på MUS stadion Sandskogan i den fjerde serierunden i OBOS-ligaen.

- Troppen er veldig tent etter å ha fått lite igjen for strevet mot Jerv. Prestasjonene de siste to kampene viser at vi kan hamle opp med de fleste, og ikke blir noen kasteball, verken hjemme eller borte, sier Blink-trener Tom Dent før lørdagens kamp.

2-2 i fjor

Dent forteller at Sander Halgunset og Fredrik Vinje er ute med skade og uaktuelle, ellers er de øvrige spillerne i troppen kampklare.

Bergenslaget Åsane står med to seire og ett tap på de tre første kampene og befinner seg på en 5. plass i OBOS-ligaen før dagens oppgjør, den samme plasseringen som de endte opp med i ligaen i fjor.

Tilsvarende oppgjør på MUS stadion i august i fjor endte med 2-2. Da var det Lasse Bransdal og Sondre Hopmark Stokke som scoret Blink sine mål.