Hegra sto i mot storfavorittene lenge på Tønsåsen fredag kveld, men etter 56 minutter sprakk nullen. Ytterligere to mål måtte Hegra-keeper Andreas Østerås se bak seg og dermed vant Lånke til slutt komfortabelt 3-0. Komfortabelt var det ikke å befinne seg på Tønsåsen den siste kvelden i mai. Surt, kaldt og masse regn, men omtrent 50 tilskuere trosset alt av værguder og fikk med seg lokaloppgjøret.

Lånke er topplag og Hegra kjemper rundt nedrykksstreken. Dermed var favorittstempelet stort for gultrøyene hjemme på Tønsåsen. Til slutt så innfridde de da også og fortsetter seiersrekken i 5. divisjon.

Anders Dybvad satte inn 1-0 etter 56 minutter. 2-0 kom ti minutter senere og ble satt inn av Olaf Lien Skive. Kveldens tredje og siste kom etter 71 minutter og var signert Joachim Monsen Nilsen.

Sju kamper så langt har gitt sju seire for Lånke, som dermed topper tabellen tre poeng foran NTNUI 2. Studentlaget er eneste reelle utfordrer for mannskapet som trenes av Kenneth Haugen og Karl Anders Vikvang. Men det holder ikke bare for NTNUI 2 å komme foran Lånke på tabellen. For at de skal kunne rykke opp, må deres førstelag rykke opp fra 4. divisjon. For øyeblikket ligger de på andreplass.