Hødd - Stjørdals-Blink 3-2 (2-1)

Kampen på Høddvoll stadion bar i stor grad preg av den store snømengden som hadde lagt seg på banen i andre omgang, som resulterte i at den ble stoppet i nærmere tre kvarter mens brøytemannskapet jobbet på spreng for å fjerne snøen.

- Derfor ble det ingen vakker fotballkamp og mange uryddige situasjoner. Men vi har et greit utgangspunkt før returoppgjøret. Vi vet vi er gode hjemme og skal greie dette, sier Blink-trener Tom Dent i et intervju med Eurosport etter kampen.

Oppgjøret i Ulsteinvik endte til slutt 3-2 til Hødd. Lagene spiller om en plass i OBOS-ligaen neste sesong.

Blink tok ledelsen

Blink tok ledelsen allerede etter syv minutter, da Hødds Eirik Saunes satte ballen i eget mål etter en Blink-corner.

Etter at Stjørdals-Blink var best innledningsvis, spilte Hødd seg etter hvert inn i kampen.

I det 37.minutt kom utligningen ved Syver Skundberg Skeide. Etter at Hødd hadde en corner, banket midtbanespilleren ballen i mål.

Og fem minutter senere gikk hjemmelaget opp i 2-1 etter scoring av Joakim Wrele. Hødd-kapteinen fyrte løs fra distanse, og ballen gikk i mål bak en sjanseløs Rasmus Sandberg i Blink-målet.

Hødd ledet dermed 2-1 til pause.

Store snømengder stoppet kampen

I starten av den andre omgangen ble lagene sendt i garderobene etter at store snømengder hadde lagt seg på banen i Ulsteinvik.

Brøytemannskaper jobbet på spreng for å få fjernet snøen, og klokken 21.15 startet kampen opp igjen. Da gjensto det 35 minutter på Høddvoll stadion.

Kun seks minutter etter at dommeren hadde blåst i gang kampen igjen, økte Hødd ledelsen til 3-1 etter scoring av Eirik Saunes.

Men Blink skulle få med seg en svært viktig redusering før returoppgjøret på lørdag.

Viktig Lillebo-scoring

For et kvarters tid før slutt scoret innbytter Mats Lillebo for Stjørdals-Blink.

Scoringen kom etter at Blink hadde corner, og ballen havnet til slutt i returrommet hvor Lillebo klinket til og satte ballen i mål.

Oppgjøret endte dermed 3-2 til Hødd.

- Det ble en tøff bortekamp. Vi starter bra, men de kommer inn i kampen og det er fortjent at de scorer. Etter at de går opp til 3-1, skjer det noe med oss og vi greier å omstille oss. Det var viktig å få med seg den scoringen, og 3-2 er et ok resultat, selv om vi selvsagt skulle fått mer ut av kampen, sier Mats Lillebo til Eurosport.

Returoppgjøret på MUS stadion Sandskogan spilles førstkommende lørdag.