Stokke kom til klubben første gang som 15-åring og spilte G19-fotball høstsesongen 2007. Skatvalsbyggen dro deretter til RBK junior og kom tilbake til Blink høsten 2010. Her har han bidratt, med unntak av 2014-sesongen som han spilte i Strindheim med solide 48 seriemål. Stokke vendte tilbake til Blink før lagets 2. divisjonscomeback i 2015. Han scoret 25 mål på de to sesongene i 2. divisjon. I år ble det 31 scoringer i 3. divisjon. I tillegg er han en god tilrettelegger med mange målgivende pasninger.

Med Sondre Stokkes signatur på plass videreføres den sterke lokale profilen ytterligere. I likhet med Sander Kartum som også fornyet tidligere i uka tross tilbud fra OBOS-ligaen, er dette en ny signalsignering med tanke på klubbens seniorfotballprosjekt for Værnesregionen.

- Jeg har så klart ambisjoner om å spille på så høyt mulig som mulig. Jeg har tro på prosjektet! Jeg registrerer at de fleste andre vil fortsette. Drømmen er å kjempe om nytt opprykk med Blink, dette er spennende, sier Sondre Hopmark Stokke.

- 2018 blir en spennende sesong. Det blir første gang jeg og laget spiller i nye 2. divisjon. Vi er alle spent på nivået. Jeg håper for min egen del og for lagets del og være med og prege avdelinga. Vi ønsker å vise oss fram skikkelig. Jeg går for å bli toppscorer i 2. divisjonsavdelingen, og da må jeg vel opp i rundt 20 mål, smiler Stokke som jobber i Danske Bank i Trondheim fram til nyttår. Tanken er å gå master økonomi ved NTNU deretter.

- Jeg vil for øvrig trekke fram Håvard Fuglem og Are Tronseth som har stor del av æren for at jeg fortsetter i Blink. Har et topp forhold til de to. De to er for meg en garanti for et godt lag i 2018, sier Sondre Stokke.

Sportslig leder for A-lag, G19 og G16, Håvard Fuglem kommenterer forlengelsen slik:

- For oss er det viktig å beholde våre beste spillere, men enda viktigere ettersom de er lokale. Samtidig understreker vi at vi på ingen måte har satt oss i veien for at guttene skal få ta steg i høyere divisjoner dersom det er det de ønsker. Derfor er det ekstra artig at spillere som er aktuelle for divisjonen over, velger å bli og har tro på vårt prosjekt, sier Fuglem.