To ganger ble Lions Club Stjørdal med som passasjer da Fides kjørte ut mat fra sentralkjøkkenet. Årsaker var at de ønsket å overraske mottakerne med en julestjerne. Totalt skulle det bli delt ut 67 blomster fra organisasjonen. Fra venstre: Connie Klæth og Gunnar Rikardsen. Foto: Anette Fossmo

I utgangspunktet pleier organisasjonen å gjennomføre flere juleaktiviteter opp mot jul, men på grunn av pandemien, har de sett seg nødt til å avlyse de aller fleste.

Den årlige utdelingen av julestjerner er derfor den eneste aktiviteten som er gjennomførbar i henholdt til gjeldene smitteverntiltak.

Spre juleglede

Da Fides kjørte ut mat fra sentralkjøkkene forrige torsdag, og tirsdag i denne uken, var altså 67 lekre julestjerner med på turen.

- Fides kjører, også er vi med og deler ut julestjerner til alle som mottar mat fra sentralkjøkkenet. Vi legger også ved en liten hilsen fra Lions, sier Gunnar Rikardsen.

Rikardsen forteller at Lions Club deler ut blomstene fordi de ønsker å bidra med litt juleglede.

Får gjennomført en tradisjon

Rikardsen forklarer at de vanligvis arrangerer julaften på aktivitetssenteret, og på nyttårsaften pleier de å besøke Halsen sykehjem sammen med mannskoret.

- Både arrangementet på julaften og på nyttårsaften er avlyst. Derfor er vi ekstra glade for at vi får ta vare på og gjennomføre en tradisjon, smiler han.

Blomstene kjøper Lions Club på Vikan, en aktør de har benyttet seg av i mange år.

- Vi er opptatte av å bruke de lokale, sier han.