- Det har gått svært bra. Vi har fått mye gode tilbakemeldinger, og vi hører fortsatt fra kundene at de er storfornøyde med butikken og beskriver den som oversiktlig og fin, forteller Tor Arne Larsen.

Han forteller at etter at de flyttet fra de gamle lokalene, har de merket at handlemønsteret til folk har endret seg. Nå handler kundene i volum i større grad enn tidligere.

- Det er trolig fordi vi har kommet på bakkeplan, og folk slipper å bruke trappen eller heisen. Vi ser at folk trives og bruker lengre tid i butikken nå, og faktisk handler mer enn tidligere. Siden vi flyttet har vi merket en betydelig økning i omsetningen, kundene er storfornøyde og trives, og det gjør selvfølgelig vi også, smiler han.

– Det har vært kø på kø

Larsen beskriver den første måneden som hektisk, men utelukkende positiv.

- Det har vært helt ekstremt og gått over all forventning, det har vært kø på kø. Vi åpnet i riktig tid og det har vært fullt kjør hele veien, forteller han.

Årvåkne forbipasserende har sikkert lagt merke til at det til tider har vært fulle parkeringsplasser utenfor butikken etter åpninger.

- Det har vært fullt av biler på fremsiden. Mange visste ikke at de kunne parkere på baksiden også, men den har kundene funnet etter hvert, og den har også vært full, sier Larsen.

Oversiktlig

Den 1200 kvadratmeter store butikken er bygd opp etter kategorisering av varer, noe som betyr at de forskjellige varene er tydelig adskilt.

– Når du for eksempel kommer til hygiene, finner du alt av hygiene på samme sted. Men under hver kategori er det også tydelig merket hva du finner i de ulike hyllene, slik at styling står i en egen hylle og sjampo i en annen. Ser man hvilken avdeling man er i og leser undertekstene, vil man finne varene svært enkelt, forklarer Larsen.

Vår- og sommeravdeling

Larsen forteller at de trolig trenger å oppleve alle sesongene før de har vokst seg ordentlig inn i den nye butikken, som også har en avdeling for nettopp sesongbetonte varer. Nå gleder de seg til å innrede denne avdelingen til vår- og sommersesongen.

- Her kan vi åpne portene mot gaten, og åpne en skikkelig blomsteravdeling. Vi samler alt for vår og sommer på en og samme plass. Her vil kundene finne alt de trenger, fra blomster, raker og trillebårer til trampoliner, forteller Larsen.