Uføre Terje Halsen har fått drømmen oppfylt. Nå er broderingsmaskinen på plass i leiligheten i Meråker.

- Det fulgte med fem kilo med brukermanualer, så planen framover er å sette seg inn i systemet, sier Terje Halsen.

LES HELE HISTORIEN OM TERJE HALSEN OG SYKDOMMEN HER!

Han er strålende fornøyd. Takket være et solid bidrag fra et legat, og bidrag fra mange gode venner, bedrifter og andre kunne han gå til innkjøp av broderingsmaskinen. Terje Halsen var på kurs rett før helgen, og det var både lærerikt og krevende for 47-åringen.

- Det tok på så jeg har vært litt sliten i etterkant av det, forteller Halsen, som ble lenket til rullestolen for fire år siden. Læringskurven blir bratt og han er så vidt i gang med nymaskinen.

- Nå kan jeg brodere tekst, men trenger nok litt tid for å lære meg alt på maskinene. Tekst på capser gjør jeg gjerne om noen har behov for det. Dessverre er det litt kapitalkrevende å kjøpe inn capser, men om noen har så broderer jeg gjerne, forteller Terje Halsen.

Den nye maskinen er av typen Brother PR 1050 X pro, og syr 1000 sting i minuttet.

- Det er akkurat en slik maskin jeg lenge har hatt et sterkt ønske om. Jeg har så lyst til å gjøre noe fornuftig og matnyttig. Det er ikke så mange timer i døgnet jeg klarer å holde på med noe, og det er så få ting som er kompatibelt med plagene mine. Men når jeg surfet rundt på nettet fant jeg et tips om broderingsmaskin. Nå kan jeg ha en liten jobb med å brodere på profileringsartikler, capser og lignende til bedrifter og privatpersoner, sier en storfornøyd Terje Halsen.