Ranheim - Stjørdals-Blink 1-0 (0-0)

Stjørdals-Blink leverte en god bortekamp i lokaloppgjøret mot Ranheim, men på overtid var Blink-forsvarer Robin Bjørnholm-Jatta uheldig og satte ballen i eget mål etter et Ranheim-frispark.

Kampen på Extra Arena endte dermed med 0-1-tap for Stjørdals-Blink.

- Selv om det ble tap i kveld, er jeg stolt av prestasjonene til guttene. Vi dominerte kampen til tider og hadde flere gode muligheter. Vi hadde fortjent minst ett poeng, sier Blink-trener Tom Dent til blinkfotball.no etter kampen.

Lørdagens tap gjør at Stjørdals-Blink blir liggende på en 14. plass i OBOS-ligaen, som er kvalifiseringsplass for nedrykk.

God Blink-omgang

Ranheim startet oppgjøret på Extra Arena best, men etter de første ti minuttene spilte Blink seg inn i kampen.

Rødtrøyene fikk kampens første store mulighet etter 19 minutter da Aleksander Foosnæs klinket til fra distanse, som Ranheim-keeper Erland Tangvik måtte ut i full strekk for å redde.

Blink viste gode tendenser utover i omgangen, men klarte ikke å ta vare på mulighetene og overgangene de fikk.

Ranheim fikk sin første store sjanse etter 35 minutter, da Daniel Kvande kom til en heading inne i feltet etter en corner. Robin Bjørnholm-Jatta fikk avverget forsøket på streken.

Forholdsvis tett og jevnspilt første omgang, der stillingen var 0-0 til pause.

Blink-sjanser etter pause

Blink tok tidlig initiativet i den andre omgangen og styrte det meste av spillet innledningsvis.

Etter 57 minutter fikk Blink en dobbelsjanse. Først prøvde Kjetil Holand Tøsse seg fra 20 meter, som Ranheim-keeper Tangvik reddet, men måtte gi til retur. Den snappet Foosnæs opp og kom til en avslutning innenfor 16-meteren. Skuddet gikk like over.

Mats Lillebo var også farlig frempå i den andre omgangen og fikk en god mulighet etter 74 minutter. Blink-spissen fikk headet ballen mot mål etter et frispark som ble slått inn i feltet, men Ranheim-keeper Tangvik fikk kontroll på headingen.

Selvmål på overtid

Oppgjøret så ut til å gå mot 0-0, men på overtid raknet det for Blink.

Da klokka var passert 91 minutter fikk Ranheim et frispark midt inne på Blinks banehalvdel, som ble slått inn i feltet av Erik Tønne.

Der var Bjørnholm-Jatta, som ellers leverte en plettfri kamp og var blant Blinks beste,  uheldig og stanget ballen i eget mål.

Neste kamp for Stjørdals-Blink er bortekampen mot Sandnes-Ulf neste lørdag.