Første omgang var fylt med flere sjanser til begge lag. Totalt ble det syv frispark under omgangen, men ingen av de førte til mål. Det var derimot ikke noe til å hindre spenningen i kampen.

23 minutter ute i kampen var Lillebo alene i bakrommet, og satte Blink i ledelsen da han fikk ballen mellom beina til Strømmen-keeperen og inn i mål.

11 minutter senere fikk Blink inn atter et mål, denne gangen kom målet fra Stokke. Et langt innkast fra Ramstad ble forlenget i feltet, før Stokke sto alene på bakre og headet ballen inn i mål.

To minutter på overtid klarte Strømmen å få inn ett mål og redusere ledelsen til Blink. Strømmen-spissen Bojang ble alene med Ødegaard og satte ballen i nettet.

- Det er langt mer åpent foran andre omgang. Stjørdals-Blink straffer hjemmelaget først i bakrom, derav på en dødball. Ellers er det en jevn kamp der begge lag kunne ha scoret flere mål, skriver kommentator fra Dagbladet Morten Arnstad.

Bortebane

Etter å ha vunnet to av de tre siste seriekampene er dette muligheten for Blink å samle inn flere poeng for å klatre tabellen. Etter ti runder i OBOS-ligaen ligger Blink fortsatt nederst på tabellen, mens Strømmen er på 11.-plass.

Til tross for at det er fire lag mellom de er det kun to poeng som skiller lagene. Da lagene spilte mot hverandre i 2020-sesongen ble resultatene 2-1 for Blink på hjemmebane og 1-1 på bortebane.