Dette tilbudet ble gjennomført for første gang i mars i år. Positive erfaringer gjør at dagene nå blir gjentatt. Det er gruppestyre handel i Stjørdal Næringsforum som kom med idéen til nyskapningen «Kupongfest».

Det er en oppfølger av «Happy Day» som tidligere ble avviklet over flere år. Det er god deltakelse om tiltaket blant butikkene på Torgkvartalet og i gatene i sentrum.

- Vi er opptatt av å markere aktivitet i sentrum i disse tre dagene. Det betyr at felles materiell vil prege butikkene som deltar, sier senterleder Hugo Dønjar på Torgkvartalet.

- Derfor sprer vi kuponger til alle husstander i hele Værnesregionen + Åsen. Kupongene utgjør grunnlaget for den gode handelen. Derfor oppfordrer vi kundene til å klippe ut de kupongene som de ønsker å benytte seg av. Ta med kupongene til de aktuelle butikkene og nyt godt av dette spesielle tilbudet, sier Dønjar.

- Butikkene som står bak «Kupongfest» vil gjerne tilby kundene noen ekstra gode tilbud i disse dagene. Det ligger en ekstra innsats bak alle de gode tilbudene som er skapt. Den gode responsen sørger for livlig handel i dagene med «Kupongfest», sier Odd Petter Haugseth i Stjørdal Næringsforum.

- Dette vil være en god innledning til julehandelen der kundene kan velge mellom mange gode tilbud. Velkommen til livlige handelsdager i Stjørdal, sier senterleder Hugo Dønjar.