Det trenes og trimmes aktivt samtidig som svetten siler på fitnessenteret Zone 24. I de samme lokalene, men i et eget behandlingsrom tilbyr Bodil Sødahl aromamassasje, fysikalsk klassisk massasje, fotpleie og hårfjerning uten strøm og laser. Noe pedikyrutstyr ligger også på bordet hos Bodil, som startet opp med klassisk massasje i 2004. Hun har fagskole-utdanning innen helsekost og har gått hudpleieskole i Trondheim.

-  Jeg har en allsidig bakgrunn, og ser på helheten innenfor helse- kosthold og velværerelaterte sider av en persons hverdag, og tar med egne erfaringer inn i arbeidet med kundene, forteller Bodil. Hun har deltatt på etablererkurs hos Proneo på Stjørdal, og ser nå frem til å praktisere innen et bredt felt innenfor helse og velvære.

- God informasjon og kommunikasjon med kundene er viktig for meg, og her skal alle føle seg ivaretatt. Med fysikalsk klassisk massasje kan stive ledd og stive muskler bli langt bedre. Rygg- og nakkesmerter er et utbredt blant mange. Når det gjelder kosthold har jeg flere år erfaring som tilbyder av helsekost-produkter, forteller Bodil Sødahl.

Aromamassasje og vakker musikk

Bodil tilbyr aromamassasje, og sjekker ut om kunden på forhånd kan reagere på oljene. Noen kan være allergikere. Andre har hud som kanskje ikke skal smøres med nyttige oljer. Fotpleie og voksing inngår også i tilbudet om behandling.

-  Jeg liker å kunne tilby allsidighet, og utfører også hårfjerning. Det skjer uten bruk av strøm eller laser. Farging av bryn og vipper og lett manikyr kan jeg også tilby, sier Bodil som nå er glad for å kunne ta imot på Zone 24. På adressen Havnegata 16. treffer du Bodil, og som hun presiserer, er det du som kunde som skal ivaretas. Velvære og kanskje bedre allmenntilstand er stikkord når hun fra 26.oktober åpnet sine dører hos Zone 24.